Imumestarit Oy – Helsinki, Espoo, Vantaa

Palvelu, jossa on imua!

Viemäreiden kuvaukset pääkaupunkiseudulla

Imumestarit Oy palvelee monipuolisesti

Imumestarit Oy tarjoaa monipuoliset imuautopalvelut pääkaupunkiseudulla! Hoidamme viemäreiden avaukset, kaivojen tyhjennykset, viemäreiden kuvaukset, suurtehoimuroinnit sekä höyrysulatukset Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Lisäksi saat meiltä erilaiset vaihtolavat. Lue lisää palveluistamme ja pyydä tarjous! 

Toiminta-aluettamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähiseudut.
Ota yhteyttä ja tilaa meidät paikalle! 

Viemäreiden avaukset

Onko viemäri tukossa? Teemme viemärin avaukset tehokkaasti, mutta jokaisella kerralla myös tarkasti, myös jälkien siivouksesta huolehtien. Teemme avaukset jokaisessa kohteessa asianmukaisella kalustolla ja saamme tukkeutuneet viemärit jälleen toimimaan. Lue lisää ja pyydä tarjous! 

Kaivojen tyhjennykset

Teemme kaikenlaiset kaivojen tyhjennykset, kuten hiekanerotuskaivojen, sadevesikaivojen, rasvanerotuskaivojen, lokakaivojen sekä pumppaamoiden tyhjennykset! Lisäksi teemme kaivojen pesut sekä huollot. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Viemäreiden kuvaukset

Viemärikuvaus on paras tapa selvittää viemäreiden todellinen kunto. Imumestarit tekee viemärikuvaukset Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla! Teemme kaikenlaiset viemäreiden-, putkistojen-, ja hormistojen kuvaukset! Lue lisää ja pyydä tarjous!

Suurtehoimuroinnit

Kaipaatko tehokasta suurtehoimurointia kohteeseen? Me teemme suurtehoimuroinnit erilaisissa kohteissa nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustolla! Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen ratkaisu moneen kohteeseen. Kartoitamme aina kohteen ennen tarjouksen antamista, jotta saamme tarkat kustannukset laskettua ennen työn aloittamista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Viemärien huuhtelut

Huuhtelemme tehokkaasti puhtaaksi myös kaikki talon sisäiset viemärit, pohja-/tonttiviemärit sekä salaojat. Huuhtelut käyvät käden käänteessä, kun asialla on kokeneet ammattilaiset, joilla on tehokas kalusto. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Höyrysulatukset

Höyrysulatus on turvallinen ja tehokas tapa sulattaa jäätyneet kohteet. Meiltä saat höyrysulatukset rakennustyömaille, valujen, raudoitusten sekä lumen ja maan sulatukseen! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Mestarivessat

Vuokraamme siistit ja hygieeniset Mestarivessat tilapäiseen hätään, olipa kyseessä pieni tai iso hätä. Toimitamme vessat nopeasti toivottuun osoitteeseen ja haemme ne pois, kun pyydät. Mestarivessa sopii mainiosti rakennustyömaille, festareille tai muihin tapahtumiin. Saat Mestarivessat välityhjennyksillä ja pesuilla tai sitten vasta noudettaessa, tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous

Haluatko tarjouksen palveluistamme suoraan sähköpostiisi?