Imumestarit Oy – Helsinki, Espoo, Vantaa

Viemärikuvaukset

likakaivon avaus helsinki-espoo-vantaa

Viemärikuvaus Helsinki ja muu pk-seutu

Viemärikuvaus on paras tapa selvittää viemäreiden todellinen kunto. Imumestarit tekee viemärikuvaukset Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla! Teemme kaikki viemäreiden- putkistojen- ja hormistojen kuvaukset! Viemäreiden todellinen kunto selviää ainoastaan perusteellisella tutkimuksella, johon tarkka viemärikuvaus on ainoa varteenotettava vaihtoehto. Jos putket alkavat olla vanhoja, viemäri pulputtaa tai kiinteistössä ilmenee haju- tai sisäilmaongelmia, on putket syytä tarkastaa. Viemäreiden kuvaus on paikallaan juuri silloin, kun halutaan tietää saneerauksen tarve tai selvittää mahdollisten ongelmien juurisyyt. Kuvattavien viemärien koko on 75-200 mm.

Teemme viemärikuvauksia koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja tilaa meidät paikalle!

Piilevät ongelmat esiin erikoiskameralla

Joskus viemäristössä saattaa esiintyä oireilua, mutta ongelman syytä ei meinaa löytyä. Voi olla myös, että viemäristön käyttöikä on lähenemässä elinkaarensa loppupäätä, mutta varmuutta asiasta ei ole. Tarkan erikoiskameralla tehdyn viemärikuvauksen ansiosta viemäristön kunnosta saadaan varsin selkä kuva ja seuraavia toimenpiteitä on helppo lähteä suunnittelemaan. Käytämme kuvauksessa uusinta ja tarkinta kameratekniikkaa. Tutustu palveluihimme lisää.

Selkeät kuvausraportit ammattilaisen kertomana

Kuvauksen valmistuttua ammattilaisemme käyvät selkeät kuvausraportit läpi yhdessä asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Viemärikuvaus paljastaa syyn mahdollisiin ongelmiin ja korjausta vaativat kohteet ilman vaivalloista rakenteiden purkua. Saat kuvauksesta kattavan ja helposti luettavan raportin, joka kertoo kaiken viemärin kunnosta. Huomioitavaa on se, että viemärit pitää huuhdella lähes aina ennen kuvausta jotta voidaan varmistaa kuvauksen hyvä laatu!

Palvelumme pitää sisällään seuraavat vaiheet:

  • koulutetun ammattilaisen suorittama viemärikuvaus
    • kattava raportti kuvausten tuloksista
  • raportin läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa
  • arvio viemärin tai muun putkiston kunnosta

Kokeneet ammattilaisemme työskentelevät tehokkaasti ja saat tulokset kuvauksesta nopeasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous

Haluatko tarjouksen palveluistamme suoraan sähköpostiisi? 

Monipuoliset kuvauskohteet

Uudella ja tarkalla kameratekniikalla ammattilaisemme kuvaavat viemäreiden lisäksi myös muut tarkastusta vaativat kohteet. Olemme tehneet kuvauksia monipuolisissa kohteissa:

  • viemäreiden kuvaus
  • putkistojen kuvaus
  • hormistojen kuvaus


Putkistojen ja hormistojen kohdalla tilanne on sama kuin viemäreissä, eli kohteen todellinen kunto selviää täysin ainoastaan perusteellisella kamerakuvauksella. Oli mielessäsi viemärikuvaus, putkistojen- tai hormistojen kuvaus, ota yhteyttä ja pyydä ammattilaisemme kuvaamaan haluamasi kohteet! 

Viemärikuvaus Helsinki ja muu pk-seutu