Imumestarit Oy – Helsinki, Espoo, Vantaa

Kaivojen tyhjennykset

Kaivojen tyhjennys Helsinki

Kaivojen tyhjennys Helsinki

Onko mielessäsi kaivojen tyhjennys? Imumestarit Oy tekee kaivojen tyhjennykset Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla! Teemme kaikenlaiset kaivojen tyhjennykset, kuten hiekanerotuskaivojen, sadevesikaivojen, rasvanerotuskaivojen, lokakaivojen sekä pumppaamoiden tyhjennykset! Lisäksi teemme kaivojen pesut sekä huollot! Teemme kaivojen tyhjennykset nopeallakin aikataululla. Ammattilaisemme tyhjentävät kaivot ripeästi ja yrityksesi voi palata normaaliin päiväjärjestykseen pikaisesti.

Toiminta-aluettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähiseudut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Monipuoliset kaivojen tyhjennykset

Pystymme vastaamaan monenlaisten asiakkaiden tarpeisiin. Tyhjennämme ja huollamme monenlaiset kaivot:
• hiekanerotuskaivojen tyhjennys
• sadevesikaivojen tyhjennys
• rasvanerotuskaivojen tyhjennys
• lokakaivojen tyhjennys
• pumppaamoiden tyhjennykset
• erilaisten kaivojen pesut ja huollot

Monipuolinen kalustomme sopii monipuolisesti eri kohteisiin ja toimimme kohteissa ripeästi, mutta aina huolellisesti. Ota yhteyttä!

Vältä tulvat taloyhtiön kellariin

Jos sadevesikaivon tyhjennyksestä on kulunut pitkä aika, voi ongelmat laajeta nopeasti. Sadevesikaivo voi kovalla sateella tulvia yli ja pian vettä on taloyhtiön sisätiloissa ja edessä voi olla kalliit ongelmat. Kun huolehdit sadevesikaivon säännöllisestä tyhjennyksestä, voit olla huoletta kovallakin sateella.

Rasvanerotuskaivon säännöllinen tyhjennys säästää aikaa ja rahaa

Myös ravintolan rasvanerotuskaivojen säännöllinen tyhjennys on paikallaan, sillä pitkäksi viivästynyt huoltoväli on omiaan lisäämään ongelmia. Pahimmillaan täyttynyt kaivo voi tulvia ja rasvat voivat levitä ympäri liiketiloja. Rasvanerotuskaivon säännöllinen tyhjennys säästää hermoja ja euroja pitkässä juoksussa. Ota yhteyttä ja tilaa tyhjennys!

Pyydä tarjous

Haluatko tarjouksen palveluistamme suoraan sähköpostiisi? 

Kaivojen tyhjennys, jonka tilaat toistekin

Yrityksemme työntekijät ovat alansa ammattilaisia, jotka hoitavat työnsä hyvällä asenteella ripeästi toimien. Ripeyden lisäksi olemme jokaisessa kohteessa myös huolellisia ja siivoamme jälkemme. Nykyaikainen kalusto ja osaavat ammattilaiset takaavat viivytyksettömät kaivojen tyhjennykset jokaisessa kohteessa. Pyydä tarjous!