Valitettavasti imuautomme on perso myös mahdollisille toivomuslanteille

Kaivojen tyhjennys

Pyydä tarjous

Kaivon tyhjennys – Helsinki ja muu pk-seutu

Ehkäise putkirikot, kosteusvauriot ja suoranaiset tulvat varaamalla kaivon tyhjennys Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla Imumestareilta.

Tyhjennämme tehokkaalla kalustollamme muun muassa:

  • hiekanerotuskaivot 
  • sadevesikaivot
  • rasvanerotuskaivot 
  • lokakaivot
  • öljynerotuskaivot
  • pumppaamot
  • salaojien huuhtelut
  • putkien sulatukset

Lisäksi pesemme ja huollamme kaikentyyppiset kaivot ja pumppaamot.

Tyhjennämme kaivot sopimuksen mukaan: joko säännöllisesti tietyin väliajoin tai kutsuttaessa. Kaivon tyhjennysväli on tapauskohtainen ja riippuu sen käyttöasteesta.   

Olemme alamme ammattilaisia ja hoidamme työmme kunnolla: ripeästi mutta huolellisesti toimien, jälkemme siivoten. Nykyaikainen kalusto ja osaavat tekijät takaavat kaivojen tyhjennykset viipymättä jokaisessa kohteessa.

Ota yhteyttä ›

Taloyhtiön sadevesikaivon tyhjennys estää tulvat

Kun sadevesikaivon sakkapesä täyttyy hiekasta ja muusta roskasta, ei uudella kaivoon päätyvällä aineksella ole ajan myötä muuta mahdollisuutta kuin kulkeutua viemäriin. Tästä aiheutuu ikäviä tukoksia ja hinnakkaampi operaatio, kun myös viemärit tulee huuhdella.

Ennakointi on siis kaiken A ja O: sadevesikaivon tyhjennys on tärkeä suorittaa säännöllisesti. Erityisesti kaupunkialueiden sijaitsevien taloyhtiöiden kaivot ovat koetuksella muun muassa jo mainitun hiekoitushiekan tai pihasoran vuoksi, mutta myös omakotitalon sadevesikaivot kannattaa tarkistaa vuosittain.

Viimeistään kun kaivon ympärille alkaa kertyä lammikko, tiedät kenelle soittaa. 

Tilaa kaivon tyhjennys

Lokakaivon tyhjennys

Tunsitpa kyseisen järjestelmän sitten nimellä lika- tai lokakaivo (tai sitten astetta kansanomaisemmin), Imumestarit tietää miten homma hoidetaan. Tyhjennämme lokakaivot, umpikaivot ja sakokaivot ripeästi ja huolella. 

Saavumme paikalle säännöllisesti sovitun tyhjennysvälin mukaan, tai sitten voit kutsua meidät tarvittaessa paikalle. Kaivon tyhjennyksen yhteydessä tarkistamme myös sen kunnon ja täyttymisasteen ja ilmoitamme, mikäli esimerkiksi huoltoväli kaipaa päivitystä. 

Säännöllinen tyhjennys ehkäisee epämieluisia yllätyksiä ja tulee yleensä myös kertaluonteista hälytyskäyntiä edullisemmaksi. 

Tilaa kaivon tyhjennys

Säännöllinen rasvanerotuskaivon tyhjennys säästää aikaa ja rahaa

Ravintolan rasvanerotuskaivojen säännöllinen tyhjennys on paikallaan, sillä pitkäksi viivästynyt huoltoväli on omiaan lisäämään ongelmia. Hyytynyt rasva tarttuu hanakasti putkiston seinämiin aiheuttaen tukoksia, ja pahimmillaan täyttynyt kaivo tai muu viemäri voi tulvia. 

Vierailemmekin ravintoloissa ja muissa keittiötiloissa useimmiten säännöllisellä huoltovälillä, mutta voit tilata meidät paikalle myös hälytyksen sattuessa. Tyhjennyksen lisäksi pesemme rasvakaivon ja tarkastamme hälytinantureiden toimivuuden. 

Tilaa kaivon tyhjennys
Soita