Ammattikuvaaja tietää, miten kohteesta saa kaiken irti

Viemärien kuvaukset

Pyydä tarjous

Putkisto- ja viemärikuvaus – Helsinki & koko Uusimaa

Paras ja käytännössä ainoa perusteellinen tapa selvittää viemärien ja putkistojen todellinen kunto on viemärikuvaus. Helsingissä ja muualla Uudellamaalla kuvaukset toteuttaa Imumestarit. 

Viemärikuvaus paljastaa syyn mahdollisiin ongelmiin ja korjausta vaativat kohteet ilman vaivalloista rakenteiden purkua. Kuvattavien viemärien koko on 50–300 mm. 

Putkisto- ja viemärikuvaus on ajankohtaista esimerkiksi silloin, kun

  • putket alkavat olla vanhoja
  • viemäri pulputtaa
  • viemäri vetää huonosti
  • kiinteistössä ilmenee haju- tai sisäilmaongelmia
  • uudiskohteen putket tarkastetaan.

Pähkinänkuoressa siis kuvaus on paikallaan juuri silloin, kun halutaan tietää saneerauksen tarve tai selvittää mahdollisten ongelmien juurisyyt.

Mikäli kuvauksissa ongelmaa ilmenee, olemme apunasi niissäkin. Selvitä putkiston, viemärien tai hormien kunto varaamalla kuvausaika meiltä!

Ota meihin yhteyttä

Kattava kuvausraportti kertoo nykytilanteen

Palvelumme pitää sisällään seuraavat vaiheet:

  • koulutetun ammattilaisen suorittama viemärikuvaus
  • kattava raportti kuvausten tuloksista
  • raportin läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa
  • arvio viemärin tai muun putkiston kunnosta

Saat kuvauksesta kattavan ja helposti luettavan raportin, joka kertoo kaiken viemärin kunnosta. Asiantuntijamme käy sen läpi kanssasi.

Huomioitavaa on se, että viemärit pitää huuhdella lähes aina ennen kuvausta tarkan ja luotettavan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Tilaa viemärikuvaus

Miksi viemärit kannattaa kuvata?

Joskus viemäristössä saattaa esiintyä oireilua, mutta ongelman syytä ei tahdo löytyä. Voi olla myös, että viemäristön käyttöikä on lähenemässä elinkaarensa loppupäätä, mutta varmuutta asiasta ei ole.

Viemärien ja putkiston seinämiin kertyy vuosien mittaan saostumia, ja niissä voi ilmetä asennuksesta tai iästä johtuvia ongelmia. Viemärikuvauksen tarkoituksena on ennaltaehkäistä kosteusvaurioita rakenteita rikkomatta. 

Tarkan erikoiskameralla tehdyn viemärikuvauksen ansiosta viemäristön kunnosta saadaan selkeä kuva, ja seuraavia toimenpiteitä on helppo lähteä suunnittelemaan. 

Tilaa viemärikuvaus
Soita