Imumestarit Oy – Helsinki, Espoo, Vantaa

Viemärin avaukset

Viemäreiden huuhtelut pääkaupunkiseudulla

Viemärin avaukset Helsinki ja muu pk-seutu

Onko viemäri tukossa? Viemärin avaukset Helsingissä ja muualla pk-seudulla hoitaa Imumestarit Oy. Me tulemme avuksesi. Ikävään tilanteeseen kannattaa tilata ammattilaiset, jotka saavat viemärit varmasti avattua ja selvitettyä syyt aiheutuneeseen tukokseen.

Asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt ja yksityiset kotitaloudet. Toiminta-alueemme on koko Uusimaa ja pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähiseudut. Ota yhteyttä ja tilaa meidät paikalle!

Ammattitaitoiset viemärin avaukset

Teemme viemärin avaukset tehokkaasti, mutta jokaisella kerralla myös huolellisesti. Teemme avaukset jokaisessa kohteessa asianmukaisella kalustolla ja saamme tukkeutuneet viemärit jälleen toimimaan. Monista muista poiketen tulemme paikan päälle ennen tarjouksen tekemistä, sillä haluamme varmistua, ettei asiakkaille synny ikäviä yllätyksiä, vaan kaikki sujuu kuten pitääkin ja sovituista asioista pidetään kiinni.

Palvelumme pitää sisällään:

  • Tilannearvio ja tarjouksen tekeminen
  • Viemärin tukoksen avaus
  • Viemärin huuhtelu
  • Loppusiivous
  • Arvio tukokseen johtaneesta ongelmasta ja toimenpide-ehdotus


Palvelun hinta muodostuu työhön käytettävästä ajasta (mukaan lukien siivous ja kaluston purku) ja yksikön ajokilometreistä. Viemäreiden todellinen kunto voidaan selvittää perusteellisesti kattavilla kuvauksilla, lue lisää viemärin kuvauksista!

Viemäritukos voi tulla kalliiksi

Toimintahäiriöinen viemäri aiheuttaa ikävän tilanteen, jossa vesi seisoo tai viemäri ei vedä kunnolla ja tukos on selvitettävä nopeasti, jotta vältetään suuret ja kalliit vahingot. Rakenteisiin päässyt vesi aiheuttaa usein mittavat ja kalliit korjaustoimenpiteet. Käyttämämme viemäreiden avauskalusto on ensiluokkaista ja niitä käyttävät kokeneet ammattilaiset. Tehokkaasti toimivat ammattilaisemme saavat viemärit jälleen toimimaan ja he hoitavat jokaisen työvaiheen huolellisesti, siivoustöitä unohtumatta.

Pyydä tarjous

Haluatko tarjouksen palveluistamme suoraan sähköpostiisi? 

Viemärin avaukset ensiluokkaisella kalustolla

Viemäreiden avauksessa käyttämämme kalusto on markkinoiden parasta ja se on suunniteltu avaamaan tukokset tehokkaasti, mutta turvallisesti, jotta viemäristölle ei synny turhaa rasitusta ja putket toimivat avaamisen jälkeenkin. Tehokkaan kaluston ja kokeneiden ammattilaisten myötä tukokset saadaan avattua nopeasti, eikä lisävahinkoja pääse syntymään. Viemärin avaus voidaan sopia jopa samalle päivälle ja ongelmat viemäreiden kanssa saadaan hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Kun kaipaat ammattilaisia viemärin avaukseen, ota meihin yhteyttä!